Next Generation Search & Parse & Matching

Jobdigger

Jobdigger levert waardevol inzicht door slim gebruik van arbeidsmarktdata voor leadgeneratie, recruitment, loopbaanbegeleiding en analyses. Jobdigger levert hiervoor de meest complete en actuele verzameling leads, vacaturedata en doelgroepdata.

Jobdigger Insights

Op basis van onze arbeidsmarktdata kun je je strategie bepalen door identificeren van groeikansen en risico’s, processen verbeteren, meer leads te genereren, acquisitie te plegen of om sneller en efficiënter te werven.

Werf efficiënter door beter inzicht te krijgen in je doelgroep. Jobdigger Insights geeft je niet alleen de pullfactoren en reisbereidheid van je doelgroep, maar laat ook zien via welke kanalen je ze het beste kunt benaderen.

Jobdigger beschikt over tenminste vijf jaar historische en actuele vacature data en arbeidsmarktinformatie van landelijk, provincie en COROP niveau (arbeidsmarktregio) tot aan gemeenten en standplaats. We beschikken over de meest complete en actuele verzameling vacatures van Nederland, Frankrijk, België en Duitsland, waardoor het niet meer nodig is om het internet af te struinen op zoek naar interessante leads.

Voordelen voor u:

  • Tijdwinst
  • Meer sales
  • Hogere slagingskans op een match
  • Betere concurrentiepositie
  • In jouw eigen huisstijl mogelijk
  • Begeleiding bij onboarding van uzelf en uw (nieuwe) medewerkers
Jansbuitensingel 30
60811 AE, Arnhem
Nederland
Carerix
The Attic
Grotehondstraat 44
2018 Berchem
Antwerpen