Next Generation Search & Parse & Matching

Carerix

Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring, biedt Carerix een modern platform die het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden en Detachering ondersteunt. Allemaal vanuit één systeem.

We volgen de trends en ontwikkelingen in de recruitmentmarkt op de voet. Samen met professionele partners levert Carerix geïntegreerde state-of-the-art oplossingen zodat recruiters, detacheerders en intermediairs het gehele recruitmentproces kunnen onderbrengen in één systeem. Met faciliteiten als eenvoudige invoer van kandidaten en cv’s, het automatisch genereren van contracten en het online verwerken van urenregistratie biedt Carerix kansen voor efficiënter, minder foutgevoelig en flexibeler werken. Met meer dan 850 klanten, waaronder Randstad, Adecco, ANWB en Sterksen, bedient Carerix meer dan 12.000 gebruikers, verspreid over meer dan 17 landen.

Kijk voor meer informatie op: www.carerix.com

Ons Partnership

De Assisted Matching module van 360Match is volledig geïntegreerd binnen het Carerix ATS en laat gebruikers toe om met hoge precisie, volledigheid en transparantie de juiste matches uit zijn talentpool of jobpool te vinden. Met 360Match vinden gebruikers tot 30% meer matches en besparen ze tot 25 minuten per zoekopdracht.

Verder geeft dit partnership, Carerix klanten ook de mogelijkheid tot maatwerk met automated matching, koppelingen met VDAB en een state-of-the-art job search.

Lees ook meer op: https://carerix.com/product/thematchbox/

Cornerstone Business park
Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28B
3045 AP Rotterdam
Nederland
Carerix
The Attic
Grotehondstraat 44
2018 Berchem
Antwerpen