Next Generation Search & Parse & Matching

theMatchBox is genomineerd voor de HRtech Awards 2020

Sinds onze commercialisering van 360Match is gestart in mei 2019, is theMatchBox snel gegroeid. Door een no-bullshit approach wat betreft technologie en de focus op meetbare kwaliteit is theMatchBox gekozen door House of HR, Absolutejobs, Jellow, Helloflex, Let's Work en de gemeente Amsterdam als leverancier. Dit leverde ons deze nominatie op.

theMatchBox is genomineerd voor de HRtech Awards 2020

Jellow kiest theMatchBox om versnelling hoger te schakelen

Jellow, een leidinggevend freelance platform in Nederland en België heeft theMatchBox gekozen als partner om zijn Search & Matching op zijn websites te verbeteren. Noel Wilson, CEO van Jellow: "Voor ons is een optimale werking van onze website essentieel voor ons succes. Na een vergelijkende tests te hebben opgezet, bleek theMatchBox veruit de beste kwaliteit te leveren, daarom kozen we hen als partner. Ook de integratie met onze bestaande oplossingen verliep vlot."

LEES MEER
theMatchBox and Jellow

theMatchBox wint de AI-cup in Hangar K

Op dinsdag 22 oktober organiseerden Hangar K, AI academy en Start It @KBC de AI cup 2019. Een heuse olympiade waarbij teams strijden voor de titel van "beste AI toepassing van 2019". Met toepassingen in HR, planning, fraude detectie en productie optimalisatie begint AI een belangrijke plek in onze maatschappij in te nemen. In de categorie Corporate wist theMatchBox met zijn uiteenzetting over AI in Human Resources de cup in de wacht te slepen met zijn pitch omtrent het meten van precision en recall.

theMatchBox winning the AI-Cup
The Attic
Grotehondstraat 44
2018 Berchem
Antwerpen